Gratis make-up workshop Cent pur Cent

Op donderdag 11 mei organiseren we in de apotheek 2 leuke (en bovendien volledig gratis!) make-up workshops van Cent pur Cent. I'm pretty sure dat je hierover meer wil weten, dus lees lekker verder en schrijf je gerust in!

Geen verder info nodig en so ready om deel te nemen aan één van de workshops?
Klik dan hierzo om je onmiddellijk in te schrijven. You're in lady! 😎

 

Voor wie wel houdt van een brokje tekst en wat meer duiding, read on:

 

Ik wed dat jullie net als ik bij deze eerste zalige zonnestralen ook zo'n goesting krijgen in een fameus verfrissende update van die ingedommelde winterversie van onze eigenste zelve? Ewel, dan heb ik leuk nieuws!

Op donderdag 11 mei plannen we een nieuwe make-up workshop van Cent pur cent, whoop whoop!

In een kleine groep gaan we samen aan de slag onder de professionele begeleiding van een Cent pur Cent visagiste die jullie de kneepjes van het make-up vak leert. Bey bey winterwallekes dus!
De workshops gaan door in de apotheek in Watou om 14 uur en om 16 uur. 
De workshops voor onze apotheek in Oostvleteren zijn pas in het najaar gepland, maar Vleterse  ladies, jullie zijn ook absoluut welkom tijdens deze workshop in Watou en hoeven dus zeker niet te wachten tot het najaar! We ontvangen jullie met veel liefde en plezier (en met een goed glaseke 😉 )

Wil je graag deelnemen, alleen of samen met je mama, vriendin, zus of collega aarzel dan absoluut niet om in te schrijven, want de gegeerde plekjes voor de workshop zijn beperkt. Curieus naar je nieuwe frisse en fruitige 2.0 versie? Klik dan HIER om je in te schrijven voor de gratis workshop.

 

Let's have some crazy make-up fun ladies!

Tot dan!

benedicte