Over ons

 

bene robot blij kleinDichtbij. Doordacht. Betrokken.

Als het gaat over gezondheidszorg, durven nogal wat ronkende slogans de revue passeren over zorg op maat, zorg met een plus,… We gaan ons heel bewust van die slogans niet bedienen – we voegen liever de daad bij het woord.

Met correct, wetenschappelijk onderbouwd advies. 
Door oprechte betrokkenheid bij onze patiënten en hun gezondheid. 
Door een écht persoonlijke aanpak.

Want als dorpsapothekers - onder de kerktoren - kennen wij onze patiënten door en door. Zorg op maat is voor ons geen vrijblijvende leuze die leuk in de oren klinkt, maar een manier van werken die we elke dag in de praktijk omzetten.

Een behandeling aangepast aan jouw specifieke noden, jouw thuissituatie én met advies over het waarom en het hoe van je medicatie: dat is waar we de lat leggen. Elke dag opnieuw.

 

website over ons hedendaags en up to date robot gekniptIMG 0636 01kleinHedendaags en up-to-date…

We mogen dan al in de diepe Westhoek genesteld zijn, ingedommeld zijn we alvast niet! We houden eraan om je te adviseren op basis van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. De spreekwoordelijke vinger aan de pols houden, dat is één van onze stokpaardjes. En dat trekken we trouwens door op onze site.

Achter de schermen werken we met moderne technieken aan onze homemade bereidingen en met de regelmaat van de klok schuiven we opnieuw in de schoolbanken om onze vakkennis aan te scherpen.

 

 

over ons knipoog 50… en met de knipoog!

Voor alles willen we toegankelijke apothekers zijn: onze deur staat open voor een gesprek over je gezondheid. Of die van je kroost – als jonge ouders zijn we ook ervarings- deskundigen als het om de allerkleinsten gaat.

Tot binnenkort in één van onze apotheken,

 

Bénédicte en Frederic