Winter wonder workshop met Cîme

Op woensdag 13 december om 19.30 uur organiseren we voor de allereerste keer een workshop met de biologische verzorgingsproducten van Cîme. Ook goesting in zo'n zalig winters verwenmomentje, lees dan lustig verder!

Ho ho hooooooo!

It’s the most wonderful time of the year!
Nog geen gejinglebell en van je Oooo Denneboom, niks van dattem nee, nog véééél beter:

Workshoptime agaaaaaain!

Wil je al lang weten welke huidtype je exact hebt en welke natuurlijke huidverzorging daar het beste bij aansluit?

Dan nodigen we je van harte uit op onze gratis workshop van Cîme die doorgaat op woensdag 13 december in de apotheek in Watou om 19.30 uur.

We sluiten de barre winterkou buiten en maken het extra knus en gezellig met een goei schnabbelke en babbelke én de professionele begeleiding van Melanie die ons op weg helpt naar een mooiere en gezondere huid.

Melanie geeft ons tijdens de workshop vakkundig en persoonlijk advies bij een volledige gelaats- en handverzorging.

Laat je tijdens de workshop inspireren voor een mooi en natuurlijk kerstcadeau voor je beloved ones (of een lekker treatje voor jezelf, ‘t zal wel zijn dadde ;) ) en ga naar huis met een stralende huid én je favoriete kerstcadeautje aan een leuke workshopkorting.De workshop is volledig gratis. De plekjes zijn beperkt, de leute gegarandeerd, aarzel dus niet en inschrijven maar! 

! UPDATE !

De workshop is reeds volledig volzet,
maar neem je later toch heel graag deel aan een Cîme-verwenmoment bij ons in de apotheek, zet je hier dan gauw op de wachtlijst en dan contacteren we je als eerste zodra we een nieuwe workshop organiseren.

 

Veel liefs,

benedicte